Call us toll free: +1 800 789 50 12
Best WP Theme Ever!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

REGLAMENT 35ª CURSA POPULAR DE POLINYÀ

Dissabte 22 de gener de 2022

 1. L’Ajuntament de Polinyà organitza, amb la col·laboració de diferents entitats de la població, la 35ª CURSA POPULAR DE POLINYÀ, que es disputarà el dissabte dia 22 de gener de 2022.
 2. La sortida I l’arribada de les curses tindrà lloc al carrer Onze de setembre, davant del Complex esportiu municipal PAS.
 3. L’organització posarà a l’abast dels participants un servei de guarda bosses i dutxes, ubicat al Complex esportiu municipal PAS.
 4. Les categories es regiran per l’any de naixement, i atenent les edats dels participants s’organitzaran diferents sortides. Les categories i horaris de sortida: per tal de gestionar el millor possible el temps, les sortides totes les curses es realitzaran de forma consecutiva tan aviat hi hagi finalitat l’anterior cursa. taula1
 5. Els preus de les inscripcions seran els següents
 • Mini Cursa (categories Pre -benjamí, Benjamí), Cursa Aleví (categoria Aleví),
 • Cursa Infantil/Cadet (categories Infantil i Cadet): gratuït.
 • Cursa gran (categories Juvenil, Sènior, Veterà i Màster): els drets d’inscripció serà de 3 €/
 • Passejada Popular

6. Inscripcions: Les inscripcions es realitzaran exclusivament per Internet des del web cursapolinya.cat. El termini d’inscripcions serà del 8 de novembre de 2021 al 15 de gener de 2022 o fins a exhaurir les places previstes.taula2

7. La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament. El pagament serà mitjançant targeta. L’import de la inscripció no és retornable.

8. El límit de participants per categories serà el següent:

 • Mini Cursa (prebenjamí i benjamí): 250
 • Cursa Aleví (aleví), Cursa Infantil (infantil)/Cursa Cadet (cadet): 100 inscrits.
 • Cursa gran (juvenil, sènior, veterà i màster): 720
 • Passejada gent gran: 130

 

9. Dorsals: el dorsal porta un xip incorporat d’un sol ús. No es pot doblegar ni perforar amb els imperdibles o altre objecte. Al finalitzar la cursa el corredor se’l podrà quedar.

10. Recollida de dorsals: es realitzarà el mateix dia de la Cursa a partir de les 9.00 h, prèvia presentació del justificant d’inscripció. En els planells informatius que instal·larà l’organització, trobareu els llistats d’inscrits per ordre alfabètic (per cognom) a on podreu cercar el número de dorsal.

11. És obligatori portar el dorsal, de forma ben visible

12. Caldrà portar el DNI o similar el dia de la cursa, ja que l’organització pot demanar per comprovar l’edat dels participants

13. Lliurament de trofeus: es lliuraran als tres primers classificats masculins i a les tres primeres classificades femenines de les categories de juvenil en endavant. El lliurament de trofeus es durà a terme una vegada finalitzada cada cursa.

14. Premis especials: primer classificat local i primera classificada local de la cursa Els premis no són acumulables.

15. Els recorreguts es publicaran al web cursapolinya.cat i al mateix dia de la Cursa en els taulons informatius.

16. Per a la seguretat dels participants, els recorreguts estaran ben senyalitzats i marcats i quedar prohibit treure qualsevol senyal dels recorreguts.

17. A la Cursa gran hi haurà un punt d’hidratació a mig recorregut. És obligatori llençar els gots o ampolles en els contenidors que es trobaran en aquest punt.

18. Es recomana a la Cursa gran, dosificar l’esforç i el temps màxim per acabar-la serà d’una hora i quaranta minuts.

19. A l’arribada de cada , l’organització oferirà esmorzar per a tots els corredors.

20. Cal respectar les directrius dels organitzadors, dels voluntaris i dels controls.

21. L’organització disposarà d’un servei d’ambulància encarregada de l’assistència primària en cas d’accidents.

22. Els únics vehicles que poden seguir la prova són els expressament autoritzats per l’organització.

23. L’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o es comprovi alguna irregularitat serà desqualificat, així com l’atleta que es mostri despectiu o incorrecte amb l’organització i/o amb la resta de participants.

24. Només s’acceptaran reclamacions el mateix dia de la cursa durant els 30 minuts posteriors a la finalització de la cursa.

25. La direcció es reserva el dret de modificar el recorregut i algun dels aspectes contemplats en aquesta normativa per motius organitzatius.

26. La cursa popular de Polinyà serà una cursa solidària. Per aquest motiu durant tot el matí hi haurà un punt de recollida de productes que gestionarà Càritas.

27. Els productes que més es necessiten són: gel, llegums cuites en vidre, oli, cacau en pols, bolquers.

28. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o perjudicis que els participants puguin patir o ocasionar a tercers abans, durant o després de la cursa.

29. D’acord amb què estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informen que les dades facilitades s’incorporaran en el corresponent fitxer automatitzat per la gestió de les funcions pròpies de l’Ajuntament de Polinyà, i només seran cedides a tercers en els casos i en les condicions previstes legalment. Els noms i cognoms dels participants, així com el club al qual pertanyen, constataran a la relació d’inscrits i classificacions que seran publicades al web cursapolinya.cat. El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Polinyà, on podeu dirigir-vos per exercir el vostre dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals o formular oposició al seu tractament mitjançant comunicació escrita. La inscripció a aquesta activitat implica la cessió dels drets d’imatge a l’Ajuntament de Polinyà, que podria fer públiques, i sense cap ànim de lucre, les imatges preses en mitjans de comunicació, fulletons, pàgina web, .. polinyà@polinya.cat Plaça de la Vila,1 – 08213 Polinyà (Barcelona).

30. La cursa és un esdeveniment esportiu obert a tothom i el fet d’inscriure’s representa la total acceptació i respecte per aquest reglament. Tot allò que no s’hi prevegi queda sota la decisió de l’organització.